Waarom E-Leon?

Iedere ouder kent het, je kind in slaap wiegen… We doen dit allemaal uiteraard met alle liefde!

Maar wat als je een huilbaby hebt, of je baby is erg onrustig en wordt alleen rustig door te wiegen… Misschien doe je thuiswerk en kun je nu eenmaal niet voortdurend de kinderwagen wiegen. En ook blije baby’s hebben wel eens een niet zo’n blije dag……. Er zijn heel veel situaties te bedenken waar het niet uitkomt om te gaan zitten en de baby te wiegen. Ook is het onmogelijk om op ieder moment van de dag of nacht al je bezigheden aan de kant te leggen en de kinderwagen heen en weer te wiegen, hoeveel we ook van onze baby houden.

Baby wieg aan bed

Dankzij E-Leon wordt het gezinsleven ontspannen en makkelijker!

E-Leon wiegt uw kind in dromen…

E-Leon, makkelijk mee te nemen en bestuurbaar via uw telefoon!

Bekijk hiernaast de review van de E-leon van Jens, werkzaam bij Babypark. De E-Leon is onder andere bij Babypark te koop.

In de video ziet u dat de E-Leon op verschillende manieren kan wiegen. Ook is de E-Leon makkelijk te bedienen via uw telefoon. Het is een compact product die u overal mee naar toe kunt nemen.

E-leon wieg babypark

Voor pasgeboren en jonge baby's

 

Je zult de eerste ouder niet zijn die ’s avonds ten einde raad de baby in de auto zet of met de kinderwagen rondjes door de woonkamer rijdt, in de hoop dat hij dan ein-de-lijk in slaap valt. Daar is nu een oplossing voor!

De E-Leon neemt het wiegen met alle liefde voor u en uw kind over op de momenten dat het even niet uitkomt om het zelf te doen. Met de E-Leon is het handmatig wiegen van de kinderwagen verleden tijd! E-Leon is een innovatief en uniek wiegsysteem voor de kinderwagen. U plaatst de kinderwagen of de buggy op de E-Leon en bedient deze middels een app op uw telefoon. Er kan gekozen worden uit drie verschillende wieg bewegingen. Tevens kunt u ook de tijd en de gewenste snelheid instellen.

Slaap is erg belangrijk voor de ontwikkeling van pasgeboren en jonge baby’s. Het wiegen middels de E-Leon is erg comfortabel voor uw kindje en daardoor heel rustgevend. De meeste baby’s vallen al snel in een diepe slaap of ze worden rustig van de gelijkmatige wiegbeweging.

Dankzij E-Leon geeft u uw kind een rustige en comfortabele babytijd!

E-Leon wiegt uw kind in dromen……

elektrische baby wieg
elektrische baby wieg