Uw bestelling is ontvangen, wij gaan ermee aan de slag voor u!

Bedankt voor uw bestelling

Wij gaan met uw bestelling aan de slag zodat u binnenkort kunt genieten van ons automatisch wiegsysteem!

E-Leon elektrische wiegsysteem staat voor..

Elektrische wieg

Dé oplossing voor baby’s die moeilijk slapen

Elektrische wieg

Voor rust & gemak

Elektrische wieg

Babycare

Elektrische wieg

Babybehoefte

Elektrische wieg

Herkenbare beweging

Elektrische wieg

Bewezen effect

Elektrische wieg

Bevordert de slaap en ritme

Elektrische wieg

Makkelijk op te bergen en mee te nemen

Elektrische wieg

Voor thuis maar ook ideaal voor kinderdagverblijven

Elektrische wieg

Slaap probleemoplossend

Elektrische wieg

Innovatief en uniek design

Elektrische wieg

Natuurlijke wiegbeweging

Elektrische wieg

3 wiegprogramma’s

Elektrische wieg

Wiegtijd via app te regelen

Elektrische wieg

Compact en handzaam ontworpen

Elektrische wieg

In breedte verstelbaar

Elektrische wieg

Zo gebruiksvriendelijk en makkelijk dat zelfs een man snapt hoe het werkt!

Elektrische wieg

Bediening middels app

E-Leon, makkelijk mee te nemen en bestuurbaar via uw telefoon!

Bekijk hiernaast de review van de E-leon van Jens, werkzaam bij Babypark. De E-leon is onder andere bij babypark te koop.

In de video ziet u dat de E-leon op verschillende manieren kan wiegen. Ook is de E-leon makkelijk te bedienen via uw telefoon. Het is een compact product die u overal mee naar toe kunt nemen.

E-leon wieg babypark

Weetjes & Feiten over ons elektrische wiegsysteem

Elektrische wieg

Waarom het heel goed is om je baby in slaap te wiegen

Goed nieuws als je eraan twijfelt of het wel goed is om je baby voor de zoveelste keer in slaap te wiegen. Het heen en weer bewegen blijkt namelijk nogal wat voordelen te hebben voor je nachtrust. Een eventueel schuldgevoel is dus niet nodig.

Elektrische wieg

Voldoende rust maakt uw baby blijer

Wist u dat slaap een zeer belangrijke rol speelt bij het versterken van de lichamelijke gezondheid? Slaap zorgt ervoor dat het lichaam rust en sneller herstelt. Een goede rust bevordert ook de mechanismen van de hersenen, wat betekent dat indrukken beter verwerkt kunnen worden.

Elektrische wieg

Slaap is belangrijker voor de ontwikkeling van het kind

Wist je dat slaap een belangrijke rol speelt in de mentale en fysieke ontwikkeling van het kind? Een goede nachtrust versterkt het immuunsysteem en de cognitieve functies in de hersenen. Het beïnvloedt het gewicht, helpt het lichaam om bacteriën te bestrijden en vermindert het risico op letsel. Slaap verhoogt ook het concentratievermogen van het kind en versterkt de leeromstandigheden.

Elektrische wieg

Ontwikkeling van de hersenen stimuleren

Wanneer een baby gewiegd wordt gaan er impulsen naar de kleine hersenen wat de ontwikkeling van hersenen stimuleert. Dit voordeel van wiegen gaat ongeveer door tot het kind 2 jaar is.

Elektrische wieg

Goed voor het geheugen

Uit onderzoek is gebleken dat wiegen invloed heeft op het geheugen. Daar kwam uit dat een wiegende beweging er namelijk voor zorgt dat een deel van je brein geactiveerd wordt die je nodig hebt om in slaap te komen en goed is voor een werkend geheugen.

Elektrische wieg

Evenwichtsorgaan

Bij een soortgelijk onderzoek kwamen vergelijkbare resultaten naar voren. Wiegen hielp om sneller in slaap te vallen en beter te slapen. Dit omdat wiegen ons evenwichtsorgaan triggert.

Elektrische wieg

Je bent niet helemaal jezelf als je moe bent

E-Leon kan u als ouder niet vervangen, maar wel helpen. Iedere kersverse ouder krijgt te maken met een gebrek aan rust. Daarom hebben we E-Leon ontwikkeld om u op te laden, zodat u de beste versie van uzelf kunt zijn en daarom mentaal en emotioneel beschikbaar kunt zijn voor uw baby.

Elektrische wieg

Overig

Slaap is een essentiële levensbehoefte, niet alleen voor baby’s, maar ook voor volwassenen. Zonder slaap kun je niet, net als eten en drinken. Slaap werkt herstellend voor lichaam en geest. Slaap is een biologische noodzaak om in leven te blijven, en het is nodig om optimaal te kunnen functioneren en gelukkig te zijn. Het is ondermeer belangrijk voor het geheugen, het centraal zenuwstelsel en de lichamelijke groei. Wist je dat meer dan een kwart van de ouders elke nacht een uur te weinig slaapt sinds ze kinderen hebben en dus overdag meer vermoeid zijn? Zachtjes schommelen en wiegen doet een baby plezier en brengt het evenwichts- en oriëntatiegevoel op gang. Baby’s vallen vaak beter in slaap wanneer we iets van de baarmoeder ervaring na bootsen. Dit verklaard ook waarom baby’s goed in slaap vallen als ze een "white noise" horen en gewiegd worden.